Om oss på Ramstenkliniken

kerstin

Leg. Tandläkare

Kerstin Ramsten har arbetat som tandläkare sedan 1987.

Jag har arbetat privat sedan 1989 och tycker att mitt arbete bara blir roligare med åren. Estetisk tandvård tycker jag är väldigt roligt att få möjlighet att utföra. Att få behandla tandvårdsrädda patienter medför ett stort ansvar och en förståelse för de svårigheter som patienten upplever i tandläkarstolen.Vi försöker att skapa en tandvård som bygger på omtanke och delaktighet i behandlingen.

annsi

Leg. Tandläkare

Ann-Sofie Ramsten arbetar med allmän tandvård och mycket med estetisk tandreglering. Hon är noggrann, ödmjuk och glad som person. Är du tandläkarrädd så har du kommit till rätt person.

roxan

Receptionist

Cecilia Roxström är vår fantastiska receptionist som hjälper dig med tidsbokning och hälsar dig välkommen när du kommer till oss på Ramstenkliniken.

sanerlla

Leg. Tandhygienist

Sanella Lazarevic är vår duktiga tandhygienist och har varit aktiv inom yrket sedan 1998. Som tandhygienist hjälper hon dig med all förebyggande tandvård.
Kontakta Sanella:
08 – 796 90 16
info@rentand.se

Öppettider

Telefontid
Måndag-torsdag kl 08.00-16.00, lunchstängt kl 12-13

Fredag 08.00-13.00

 

Tel: 08 643 55 69
Akut: 0707 89 25 66

Högbergsgatan 30A
info@ramstenkliniken.se

Omdömen om Ramstenkliniken

 • I veckan bokade jag en akuttid för svår smärta i en tand. Ann-Sofie Ramsten tog i mot med ett varmt leende och visade stort engagemang. Det tog henne inte många minuter att konstatera vad som var fel och analysen var klar - en av mina tänder behövde rotfyllas. Som förstagångsbesökare blev jag positivt överraskad av den service jag fick. Det märks att Ann-Sofie älskar sitt yrke och jag är väldigt glad att det var just hon som tog hand om mig i ett utsatt läge. En relativt komplicerat ingrepp kändes med med hennes trygga hand som en barnlek och nu är mina besvär helt borta. Tack Ann-Sofie!

  Man 40 år
  Man 40 år
 • Super nöjd, vilken snabb proffsig (tandläkarrädd) tandläkare Ann Sofie var. Hade första besöket idag och var livrädd för att gå dit. Allt gick som en dans och Ann Sofie var otroligt proffsig. Hitt kommer jag absolut gå tillbaka.

  Camilla Dymling 34 år
  Camilla Dymling 34 år
 • Ett varmt och hjärtligt mottagande, en fjäderlätt och graciös hand som dansade bort tandsten och missfärgningar, en skön och behaglig upplevelse i förhållandet till tidigare erfarenheter, där känslan kan liknas med att vara ett borrschakt i Svappavaara gruvan. Love my dentist, Peter

  Peter Ekorre 63 år
  Peter Ekorre 63 år

Läs mer om oss på tandläkare.se >>

Har du frågor eller vill boka en tid?